Welkom bij BS (W)onderwijs

Een school kiezen voor uw kind is een belangrijke beslissing. De school moet passen bij uw wensen en ideeën over onderwijs en opvoeding. Daarenboven wilt u dat uw kind met plezier naar de klas gaat en er zich thuis voelt. Wij willen dat ook.  

Individuele aandacht, lesthema’s die aansluiten bij de leefwereld van het kind en actieve werkvormen vinden wij belangrijk. Naast een goede onderwijsvorming staat ook de emotionele ontwikkeling van uw kind voorop. Een open blik op de wereld, zelfstandig kunnen werken, goede communicatievaardigheden en een positief zelfbeeld zijn veel waard.

Het geeft uw kind een evenwichtige voorbereiding op de middelbare school. Basisschool (W)onderwijs biedt daarnaast vele faciliteiten als voor- en naschoolse opvang, warme maaltijden, huiswerkbegeleiding, Frans vanaf het eerste leerjaar, zwemles vanaf de tweede kleuterklas en slaapklasjes voor de allerkleinsten. Bovendien ligt onze school op een uitgestrekt, groen domein. Dit geeft onze kinderen veel bewegingsvrijheid en laat hen kennismaken met diverse aspecten van de natuur.  

U bent elke dag van harte welkom.